En dan is het No-Dig Event in het Hart van Holland in Nijkerk. Voor iedereen die te maken heeft met de ondergrondse infra de plek voor inspiratie, kennisvergaring en netwerken. U komt toch ook naar dit gratis Event? Registreer u voor uw gratis toegangskaart.
En dan is het No-Dig Event in het Hart van Holland in Nijkerk. Voor iedereen die te maken heeft met de ondergrondse infra de plek voor inspiratie, kennisvergaring en netwerken.
Webversie
NSTT No-Dig Event
Nieuwsbrief
30 september 2019 Nr. 7
NSTT No-Dig Event
Nieuwsbrief
30 september 2019 Nr. 7
Ontdek het belang van No-Dig Technieken
Nog maar 1 week...
En dan is het No-Dig Event in het Hart van Holland in Nijkerk. Voor iedereen die te maken heeft met de ondergrondse infra de plek voor inspiratie, kennisvergaring en netwerken.

U komt toch ook naar dit gratis Event? Registreer u voor uw gratis toegangskaart.

Gedurende twee dagen presenteren zich meer dan 70 bedrijven. Het No-Dig Event is de perfecte gelegenheid om mensen te ontmoeten, kennis te vergroten, no-dig technieken te bekijken, contacten te leggen en ervaringen te delen, maar ook...

Zelf een boring uitvoeren!
Wilt u zelf een boring maken? Het Event biedt iedereen - met of zonder ervaring - de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding zelf te boren of in te meten. Belangstellenden kunnen bijgevoegd aanmeldingsformulier boordemonstratie invullen en insturen voor 5 oktober naar info@no-dig-event.nl. Uw inschrijving wordt geregistreerd en u ontvangt de voorwaarden waaronder u kunt deelnemen. Omdat er maar beperkte plaats is, geldt hiervoor 'vol is vol'. 
Kennis vergroten - Inlooptheater
Twee inlooptheaters, waar u de hele dag gratis interessante workshops en presentaties kunt bijwonen. Plan uw bezoek, bekijk hier het Kennisprogramma  Lees alvast over interessante sleufloze projecten. OTAR Digitaal 5-2019, vakblad voor managers beheer en onderhoud infrastructuur, staat in het teken van sleufloos werken.

Separaat aan het No-Dig Event organiseert ingenieursbureau Deltaris op 9 oktober tijdens het No Dig Event de terugkomdag voor de cursusreeks  Horizontaal Gestuurd Boren (HDD1 en HDD2). Tijdens deze verplichte bijscholingscursus wordt in een dagdeel (ochtend) de laatste stand der techniek besproken en worden ervaringen uit de praktijk uitgewisseld.
Uitreiking - NSTT No-Dig Award 2019
De uitreiking van de jaarlijkse NSTT No-Dig Award (10 oktober) aan één of meer partijen die de ontwikkeling en / of toepassing van sleufloze technieken op een bijzondere wijze heeft gestimuleerd. Nieuw: Tijdens het Event stemmen voor de NSTT No-Dig Publieksprijs. Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen tijdens en ter locatie van het NSTT No-Dig Event. Op 9 oktober 2019 kan gestemd worden tussen 10.00 u en 18:00 u. Op 10 oktober 2019 kan gestemd worden tussen 10.00 u en 15.00 u.

Op 10 oktober zal rond 16:15 uur de winnaar van de NSTT No-Dig Award 2019 bekend worden gemaakt op het centrale ontmoetingsplein.
Gezelligheid - Netwerkborrel
Praat in een informele sfeer verder over alle uitdagingen die in de ondergrond liggen tijdens de netwerkborrel, op beide dagen vanaf 16.15 uur.
Waar?
Het evenement vindt plaats in Hart van Holland, Berencamperweg 12, Nijkerk

Komt u met het openbaar vervoer? Stap uit bij station Nijkerk en maak een ritje van 5 minuten met de pendelbus. De bussen rijden de hele dag heen en weer.
Openingstijden
9 oktober van 10.00 - 18.00 uur
10 oktober van 10.00 - 18.00 uur

U kunt natuurlijk ook meer informatie over het No-Dig Event vinden op onze website.

 
Wij ontmoeten u graag!
9 en 10 oktober 2019

In Hart van Holland, Nijkerk
Privacy statement        Contact        Afmelden