13 en 14 oktober is het zover. Het zevende NSTT No-Dig Event in Nijkerk. De plek voor iedereen die te maken heeft met de ondergrondse infra, sleufloos werken en innovaties op gebied van boren en relinen. Dé plek voor inspiratie, kennisvergaring en netwerk
13 en 14 oktober is het zover. Het zevende NSTT No-Dig Event in Nijkerk. De plek voor iedereen die te maken heeft met de ondergrondse infra, sleufloos werken en innovaties op gebied van boren en relinen. Dé plek voor inspiratie, kennisvergaring en netwerken. U komt toch ook naar dit Event?
Webversie
NSTT No-Dig Event
Nieuwsbrief
25 maart 2021 Nr. 1
NSTT No-Dig Event
Nieuwsbrief
25 maart 2021 Nr. 1
Het No-Dig Event 2021 komt eraan!
13 en 14 oktober is het zover. Het zevende NSTT No-Dig Event in Nijkerk. De plek voor iedereen die te maken heeft met de ondergrondse infra, sleufloos werken en innovaties op gebied van boren en relinen. Dé plek voor inspiratie, kennisvergaring en netwerken. U komt toch ook naar dit Event?

Inmiddels is meer dan 55% van de stands op de beursvloer al gecontracteerd. Het belooft dus wederom een mooi Event te zijn waar we samen kunnen komen, kennis delen en ons netwerk versterken. Dat hebben we lange tijd niet 'live' kunnen doen. Daarom is het belangrijk voor de sector dat de NSTT dit Event op een veilige manier organiseert.
Er zijn nog plaatsen voor exposanten op het Event beschikbaar. Zie hiervoor de plattegrond op de website en de nieuwe folder geeft verder alle informatie die nodig is.
Meedoen als standhouder? Maak uw wensen kenbaar via info@no-dig-event.nl of vul meteen een exposantenovereenkomst in.

De NSTT wil dat het aanbod interessant is voor een breed publiek en ook het kennisprogramma wordt daarop toegesneden. Het is een beurs voor zowel degenen die de technieken willen laten toepassen zoals gemeenten, rijksoverheden en netbeheerders, als voor degenen die deze technieken in de praktijk brengen. Ook studenten uit de sector zijn van harte welkom om zich te oriënteren op innovaties, beproefde technieken en optionele toekomstige werkgevers.
Bezoek dit Event en schrijf alvast in. De toegang is gratis.No Dig - No doubt!
Kabels, leidingen en riolering zijn essentieel voor onze samenleving. Alle ondergrondse infra moet aangelegd en onderhouden worden. Met No-Dig-technieken als boren en sleufloze renovatie kan dat duurzaam, zonder bovengrondse hinder en zonder emissies. En dat is belangrijk met het oog op de veroudering van onze netten en riolen, de uitbreiding voor nieuwbouw en de ambities voor de energie-transitie.
Privacy statement        Contact        Afmelden