Twee dagen sleufloze technieken op de grootste No-Dig beurs van de Benelux. Een uitgebreide beursvloer, presentaties, live-demonstraties, mogelijkheid zelf deel te nemen aan een boring en volop netwerkmogelijkheden. U bent er toch ook.
Twee dagen sleufloze technieken op de grootste No-Dig beurs van de Benelux. Een uitgebreide beursvloer, presentaties, live-demonstraties, mogelijkheid zelf deel te nemen aan een boring en volop netwerkmogelijkheden. U bent er toch ook. Nog niet aangemeld voor 9 of 10 oktober?
Webversie
NSTT No-Dig Event
Nieuwsbrief
3 oktober 2019 Nr. 8
NSTT No-Dig Event
Nieuwsbrief
3 oktober 2019 Nr. 8
Nog 6 dagen en het NSTT No-Dig Event opent haar deuren
Twee dagen sleufloze technieken op de grootste No-Dig beurs van de Benelux. Een uitgebreide beursvloer, presentaties, live-demonstraties, mogelijkheid zelf deel te nemen aan een boring en volop netwerkmogelijkheden. U bent er toch ook.

Nog niet aangemeld voor 9 of 10 oktober? Registreer u voor uw gratis toegangskaart..

Nieuws van vandaag: de nominaties voor de NSTT No-Dig Award 2019 en NSTT Publieksprijs
De NSTT reikt elk jaar de NSTT No-Dig Award uit. Deze award wordt toegekend door een vakjury voor een bijzondere innovatie of toepassing van de no-dig-technieken.

Ook wordt elk jaar de NSTT Publieksprijs uitgereikt. U kan hier voor stemmen op het NSTT No-Dig Event. Kom hier voor naar de NSTT-stand.

De twee genomineerden voor 2019 zijn:
  • Project 1: Sleufloze verwijderingsmethode voor 40mm PE-leidingen
    Kouwenberg Infra, Anton Rail en Infra, Waverail en ProRail ontwikkelden samen een sleufloze verwijderingsmethode voor 40mm PE-leidingen. Hiermee kunnen in de toekomst ook bijv. rioleringen met beperkte diameter snel verwijderd worden, zonder hiervoor perrons, trottoirs, etc. open te breken.
  • Project 2: HDD-boringen van > 1 km
    Denys en Van Vulpen voerden in opdracht van Vattenfall een aantal HDD-boringen van > 1 km uit in dichtstedelijk gebied onder een rijksweg en vaarweg door. Met de boringen zijn de twee Amsterdamse stadsdelen Nieuw West en Zuid verbonden met een warmteleiding en worden duizenden extra aansluitingen op het warmtenet gerealiseerd.
Benieuwd wie de negentiende NSTT No-Dig Award gaat ontvangen? En wie de NSTT-Publieksprijs in de wacht sleept? Kom dan 10 oktober om 16.15 uur naar de prijsuitreiking op de beursvloer en zie wie de winnaars zijn!
Het NSTT No-Dig Event
Op zoek naar aanleg en onderhoud van ondergrondse infra zonder hinder? Dat betekent het toepassen van sleufloze technieken. Met een bezoek aan het NSTT No-Dig Event bent u weer helemaal bij. Met een binnen- en buitenexpositie, kennisprogramma met interessante presentaties, live-demonstraties en de mogelijkheid om zelf aan de knoppen te zitten bij het uitvoeren van een pilotboring! En uiteraard een informele netwerkborrel aan het einde van beide eventdagen.
Gezelligheid - Netwerkborrel
Praat in een informele sfeer verder over alle uitdagingen die in de ondergrond liggen tijdens de netwerkborrel, op beide dagen vanaf 16.15 uur.
Waar?
Het evenement vindt plaats in Hart van Holland, Berencamperweg 12, Nijkerk

Komt u met het openbaar vervoer? Stap uit bij station Nijkerk en maak een ritje van 5 minuten met de pendelbus. De bussen rijden de hele dag heen en weer.
Openingstijden
9 oktober van 10.00 - 18.00 uur
10 oktober van 10.00 - 18.00 uur

U kunt natuurlijk ook meer informatie over het No-Dig Event vinden op onze website.

 
Wij ontmoeten u graag!
9 en 10 oktober 2019

In Hart van Holland, Nijkerk
Privacy statement        Contact        Afmelden