Organisator NSTT werkt met enthousiasme aan de invulling van het No-Dig Event 2021. Dat blijkt aanstekelijk. Al ruim 70% van de beursvloer is gevuld met standhouders uit binnen- en buitenland. Zij willen graag weer persoonlijk netwerken en hun bedrijf voorstellen aan de verwachte 1500 bezoekers. Op 13 en 14 oktober is het zover. Dan kan iedereen die te maken heeft met de ondergrondse infra dé plek voor inspiratie, kennisvergaring en netwerken bezoeken in Hart van Holland te Nijkerk. U komt toch ook?
Organisator NSTT werkt met enthousiasme aan de invulling van het No-Dig Event 2021. Dat blijkt aanstekelijk. Al ruim 70% van de beursvloer is gevuld met standhouders uit binnen- en buitenland. Zij willen graag weer persoonlijk netwerken en hun bedrijf voorstellen aan de verwachte 1500 bezoekers.
Webversie
NSTT No-Dig Event
Nieuwsbrief
29 april 2021 Nr. 2
NSTT No-Dig Event
Nieuwsbrief
29 april 2021 Nr. 2
Al 70% van de beursvloer gevuld!
Organisator NSTT werkt met enthousiasme aan de invulling van het No-Dig Event 2021. Dat blijkt aanstekelijk. Al ruim 70% van de beursvloer is gevuld met standhouders uit binnen- en buitenland. Zij willen graag weer persoonlijk netwerken en hun bedrijf voorstellen aan de verwachte 1500 bezoekers. Op 13 en 14 oktober is het zover. Dan kan iedereen die te maken heeft met de ondergrondse infra dé plek voor inspiratie, kennisvergaring en netwerken bezoeken in Hart van Holland te Nijkerk. U komt toch ook?Op dit moment wordt er gewerkt aan een kennisprogramma dat beide dagen bestrijkt. Het lezingenaanbod richt zich op twee doelgroepen: op degenen die de technieken willen laten toepassen, zoals gemeenten en netbeheerders, en op degenen die de technieken in de praktijk brengen. Ook studenten uit de sector zijn van harte welkom om zich te oriënteren op innovaties, beproefde technieken en optionele toekomstige werkgevers.
Alle lezingen zijn beide dagen bij te wonen. Nog ideeën voor thema's of wilt u zelf een lezing geven? Meld het op info@no-dig-event.nl. Een NSTT No-Dig Event commissie zorgt ervoor dat de meest kwalitatieve lezingen worden geprogrammeerd.

De NSTT No-Dig Award is altijd een goede graadmeter voor de nieuwste ontwikkelingen in het veld. Deze prijsvraag voor innovatie in sleufloze technieken en de toepassing daarvan staat weer open voor inzending. De winnaars worden op het Event bekendgemaakt. Dit geldt natuurlijk ook voor de NSTT Publieksprijs.

Op de website zijn alle actuele ontwikkelingen over de beursvloer, het kennisprogramma en het buitenterrein te vinden.
Wij ontvangen u graag als standhouder of als bezoeker. Zie hier de reserveringen op de beursvloer. Aanmelden kan via info@no-dig-event.nl

No Dig - No doubt!
Kabels, leidingen en riolering zijn essentieel voor onze samenleving. Alle ondergrondse infra moet aangelegd en onderhouden worden. Met No-Dig-technieken als boren en sleufloze renovatie kan dat duurzaam, met minder bovengrondse hinder en emissies én veelal economisch aantrekkelijker. En dat is belangrijk met het oog op de veroudering van onze netten en riolen, de uitbreiding voor nieuwbouw en de ambities voor de energie-transitie.
Privacy statement        Contact        Afmelden