U bent er toch ook. Nog niet aangemeld voor het NSTT No-Dig Event, 9 of 10 oktober? Registreer u voor uw gratis toegangskaart. Het boorterrein ziet er al spectaculair uit!
U bent er toch ook. Nog niet aangemeld voor het NSTT No-Dig Event, 9 of 10 oktober? Registreer u voor uw gratis toegangskaart.
Webversie
NSTT No-Dig Event
Nieuwsbrief
7 oktober 2019 Nr. 9
NSTT No-Dig Event
Nieuwsbrief
7 oktober 2019 Nr. 9
Voorkom wachttijd. Inschrijven kan nog!
U bent er toch ook. Nog niet aangemeld voor het NSTT No-Dig Event, 9 of 10 oktober?

Registreer u voor uw gratis toegangskaart.


We zijn druk bezig met de opbouw.
Zelf een boring uitvoeren!
Het boorterrein ziet er al spectaculair uit!

Wilt u zelf een boring maken? Het Event biedt iedereen - met of zonder ervaring - de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding zelf te boren of in te meten. Belangstellenden kunnen op locatie nog een aanmeldingsformulier boordemonstratie invullen. Omdat er maar beperkte plaats is, geldt hiervoor 'vol is vol'. 
Op zoek naar aanleg en onderhoud van ondergrondse infra zonder hinder? Dat betekent het toepassen van sleufloze technieken. Met een bezoek aan het NSTT No-Dig Event bent u weer helemaal bij. Met een binnen- en buitenexpositie, kennisprogramma met interessante presentaties, live-demonstraties en de mogelijkheid om zelf aan de knoppen te zitten bij het uitvoeren van een pilotboring! En uiteraard een informele netwerkborrel aan het einde van beide eventdagen.
Kennis vergroten - Inlooptheater
Twee inlooptheaters, waar u de hele dag gratis interessante workshops en presentaties kunt bijwonen. Plan uw bezoek, bekijk hier het Kennisprogramma
Gezelligheid - Netwerkborrel
Praat in een informele sfeer verder over alle uitdagingen die in de ondergrond liggen tijdens de netwerkborrel, op beide dagen vanaf 16.15 uur.
Waar?
Het evenement vindt plaats in Hart van Holland, Berencamperweg 12, Nijkerk

Komt u met het openbaar vervoer? Stap uit bij station Nijkerk en maak een ritje van 5 minuten met de pendelbus. De bussen rijden de hele dag heen en weer.
Openingstijden
9 oktober van 10.00 - 18.00 uur
10 oktober van 10.00 - 18.00 uur

U kunt natuurlijk ook meer informatie over het No-Dig Event vinden op onze website.

 
Wij ontmoeten u graag!
9 en 10 oktober 2019

In Hart van Holland, Nijkerk
Privacy statement        Contact        Afmelden